Våra tränare har alla en akademisk tränarutbildning, erfarenhet av cykelsporten både som utövare och ledare och en passion för cykling, träning och coaching. Läs mer om var och en av oss nedan!


Emma

Emma-profilbild-liten-BW Emma har examen från Idrottstränarprogrammet med inriktning prestationsidrott vid Högskolan Dalarna. Hon har ett förflutet som friidrottare men satsar numera främst på cykelsporten där hon tävlar i landsväg, mountainbike och velodrom men ägnar sig även åt löpning och triathlon. Hon var tidigare tränare för cross-country och landsväg på Cykelgymnasiet Vansbro.

E-post: emma.stenberg@toppfysik.nu
Telefon: 0768-464879
Skype: emmakarolinastenberg
Twitter: @stenberget
Instagram: @emmakarolinastenberg


Fredrik

Fredrik-profilbild-2-liten-BW Fredrik grundade företaget 2003 och hans adepter har sedan dess tagit SM-, EM-, VM- och OS-guld. Han har magisterexamen i idrottsfysiologi och kandidatexamen i idrottspedagogik. 2010-2012 var han förbundskapten för landslaget i mountainbike. Själv har han varit aktiv tävlingscyklist sedan 1993 inom cykelcross, landsväg, mountainbike och velodrom. Meritlistan innehåller över 20 SM-medaljer, topp 20 placeringar vid VM samt segrar i klassiska lopp som CykelVasan och Birkebeinerrittet.

E-post: fredrik@toppfysik.nu
Telefon: 0707-797169
Skype: mtb_kungen
Twitter: @crossfirekinder
Instagram: @crossfirekinder


Ingrid

Ingrid-liten-BW Ingrid är vår sjukgymnast som hjälper oss att hålla våra idrottare skadefria. Hon är specialiserad på de skador som är vanliga bland uthållighetsidrottare. Hon har varit med som ledare både för landslaget i cykel och triathlon, bl.a. i samband med OS i London. När Ingrid själv ska idrotta blir oftast löpning, men ibland simning och cykel.

E-post: ingrid.djurback@toppfysik.nu
Telefon: 0702-014635
Skype: i.djurback


Simon

Simon-Galle-profilbild-liten-BW ”Sundbybergaren” Simon, som numera bor i holländska Drenthe, har examen från idrottstränarprogrammet på GIH med en kandidatexamen inom idrottsvetenskap. Den tidiga idrottskarriären bestod av kampsporterna judo och karate, men sedan tog musiken tog över helt. Vid 20 års ålder fick Simon dock upp ögonen för cykelsporten och har kört landsväg, mountainbike och cykelcross. Efter ett antal år av disciplinerad träning lyckades han etablera sig i den svenska eliten och även ta sig in på världsrankingen inom landsvägscykel.

E-post: simon.galle@toppfysik.nu
Telefon: 0762-669770
Skype: abborrmaster
Instagram: @gallesimon