”Toppfysik tar vid där mina egna kunskaper tar slut och hjälper mig verkligen att nå längre än jag skulle klarat på egen hand. De är kunniga, engagerade och pålitliga, och vi har väldigt roligt ihop.”

Alexandra Engen, dubbel världsmästare och OS 6:a i mountainbike

”Som familjefar är det otroligt skönt att kunna släppa alla tankar på vad och hur jag ska träna utan bara följa träningsprogrammet och lägga den energin på familjen istället. Som motiverad proffsidrottare är det lätt att vilja för mycket och en tränare hjälper en att behålla en perfekt balans mellan träning, tävling och återhämtning. Vi har en bra kommunikation och när vi kommit fram till en plan känns det tryggt att köra efter den.”

Emil Lindgren, VM-silvermedaljör och flerfaldig svensk mästare i mountainbike

”Att ta hjälp av toppfysik är det smartaste jag gjort som idrottsutövare. Förutom idrottsliga framgångar som jag bara vågat drömma om, så har detta gjort att jag kunnat kombinera ett ”normalt” liv med hård idrottssatsning. Jag brukar beskriva samarbetet som att jag köper mig tid. Tidigare tränade jag ostrukturerat 20–30h/v, men under toppfysiks ledning lägger jag ned 10-15h/v och får likväl bättre träningseffekt. All träning är en del i årsplanen och oerhört tidseffektiv. Men absolut största vinsten med att ha en personlig tränare är vid de tillfällen saker inte fungerar, t.ex. skador och formsvackor. Då är det ovärderligt att få objektivt stöd i analys av orsaker och hjälp med korrigering.”Benny Andersson, Europa- och världsmästare för veteraner och flerfaldig svensk veteranmästare i cykelcross och mountainbike