JoFre Sport Logo

JoFre Sport är ett systerbolag till FE Träningsoptimering som anordnar träningsresor för uthållighetsidrottare!

axa_sports_club_svart-vit_black

Bra träning och bra mat hör ihop och AXA är ett klassiskt varumärke inom idrottslig och hälsosam kosthållning från Lantmännen som jobbar hårt för att livsmedelsproduktionen sker på ett etiskt och miljömässigt bra sätt. Fredrik kommer från och med 2014 att tävla för AXA Sports Club.

Enervit-active-nutrition-logo

Även om vi inte anser att regelbundet bruk av kosttillskott är nödvändigt är det otroligt viktigt att tillföra kolhydrater, salt, vätska och ett fåtal andra ämnen före, under och efter träningspass och tävlingar. Enervit har grejerna som behövs!

PearlIzumiLogo

När man jobbar dagligen med idrott och träning måste man ha bra arbetskläder, Pearl Izumi har kläder för alla situationer!

shimano-logo-blue

För oss som har cykeln som arbetsredskap är det viktigt att ha absolut toppkvalité på dess utrustning. Shimano är världsledande när det gäller cykelkomponenter för alla typer av cyklar.

Giant-Logo

Giant är världens största tillverkare av cyklar och har något för alla sorts cyklister! Under 2014 kommer Fredrik att tävla på Giants 29″ MTB XtC och Anthem.

Smartgym

Alla varken vill eller har möjlighet att styrketräna på gym, utan gör det helst med egen utrustning hemma eller ute på vift. Smartgym har många olika typer av bra träningsredskap som passar cyklister, som exempelvis sandsäckar eller Jungle Gym XT.